Emberi hang a gépek zajában

Akikkel nyomdai tervei kézzelfoghatóvá válnak

MIÉRT MI?

Rólunk, projektjének szakembereiről

Lenyűgözni. Emlékezetessé válni.
Mindezt elvárt minőségben és határidőre.
Ismerje meg azt a helyet, ahol nyomdai anyagai kézzelfoghatóvá válnak, ahol testet ölt az eddig vizuális terveken létező projekt. Egy professzionális nyomdai anyag pozícionál: a presztízs mellett megbízhatóságot sugallhat.
Nézzen a munkaállomások mögé és ismerjen meg minket közelebbről.

Kapitális Nyomda – a hely, ahol az évek alatt nem változott semmi és közben minden változott

A Kapitális Nyomda egy magyar vállalkozás, nyomda, tanácsadó és olykor barát. Az aktuális sorrend pillanatonkét változik, mert számos ügyfelünkkel szinte már baráti kapcsolatot alakítottunk ki. Az a vállalkozás, ahol a kollégák és ügyfeleink hűségét években mérik.
Habár ugyanaz a név, ugyanaz a cég és telephely, ugyanaz az ígéret és különleges élmény; mindez idővel még nagyobb lett. Egyetlen személlyel és 20 m²-es garázzsal indult a vállalkozásunk, 2020-ban már 39 fővel és 900 m² csarnokkal rendelkezett.

Történetünk

Szakmai mérföldkövek és kiemelkedőbb eredmények

1993

Alapítás − 1 fő, garázs 20 m²

1996

6 fő − első épület 250 m²-es, meglévő területen

2003

12 fő − csarnok bővítés meglévő területen

2006

20 fő − új csarnok, új területen, +600 m²

2011

21 fő − csarnok bővítés, +520 m²

2019

37 fő − új csarnok, új területen, összesen 3000 m²-en

2022

49 fővel dolgozunk

Mivel érjük el, hogy elégedetten távozzon tőlünk?

Erősségeink, amikkel támogatjuk elképzeléseit

Professzionális szolgáltatásokkal: a megrendelőinknél már bizonyítottak

Munkánk során nyugalmat és kiszámíthatóságot él majd át, mert interaktív kommunikációt folytatva beszéljük át a tervezéssel, felépítéssel és nyomtatással kapcsolatos kérdéseit – előtérbe kerülnek a nyomtatási specifikációk és a megfelelő gyártási előírások is.

Hivatástudattal 1993 óta: segítőkész csapat és szakmai múlt​

A Kapitális Nyomda az a magyar vállalkozás, ahol 1993 óta dolgozunk az emlékezetes és lenyűgöző nyomdai projektek szolgálatában.
Ekkor valósítottuk meg álmunkat, azóta vállalkozásunkat pedig folyamatos fejlődés jellemzi. Logisztika, pénzügy, kötészet, digitális nyomás, termelés. Több fronton menedzseljük a nyomdai termékek megszületését.

Szakmai alázattal: időt és pénzt spórolunk

Kötési módszerek, méretek, fedőanyagok, dombornyomások, papírtípusok és nyomtatási eljárások, példányszámok és egyedi elképzelések? A projekt formátuma a lehető legjobb választás a haszonelv szempontjából? Digitális vagy ofszet nyomtatás?
Figyelmet adunk a részleteknek. Közösen találjuk meg az ideális választást, majd küldetésbe lendülünk.

Speciális gépparkkal és alapanyagokkal: fejlesztések a hatékonyság növelésére

2019-ben új nyomdacsarnokunk mellett, az előkészítő folyamat idejének lerövidítése érdekében jött létre a grafikai stúdiónk is. Az évek alatt megvalósult korszerűsítő és kapacitásbővítő fejlesztéseink azért valósultak meg, hogy az előállítható termékek körét bővíthessük, hatékonyabban működhessünk, méghozzá nagyobb kapacitással.

Bisnode AAA Tanúsítvánnyal rendelkezünk

Erre a magyar piacon csupán a cégek 0,63 százaléka jogosult. A Bisnode előrejelző cégminősítése független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását és megbízhatóságát, több száz változót figyelembe véve ennek megállapításához.
Kiváló hitelképességet és rendkívül alacsony pénzügyi kockázatot jelent.

Kézzelfoghatóvá tesszük nyomdai anyagait

Mindent megteszünk, hogy munkánkkal emlékezetessé válhassunk az Ön számára. Az elkészült anyagokkal pedig Ön válhasson emlékezetessé mások szemében. Vegye fel velünk a kapcsolatot, beszéljünk a projektjéről.
Copyright © 2023 Kapitális Nyomda. Minden jog fenntartva. 
Készítette az Activium