Fejlesztéseink pályázati támogatással

Folyamatosan törekszünk cégünk fejlesztésére, hogy a lehető legjobb, leghatékonyabb szolgáltatásokat nyújthassuk ügyfeleinknek

A kedvezményezett neve:
KAPITÁLIS Nyomdaipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
A projekt címe:
A Kapitális Kft. technológiai felkészültségének javítása, technológiai megújulást és kapacitásbővítést eredményező új eszközök beszerzése.
A szerződött támogatás összege:
209 300 000 Ft
A projekt azonosító száma:
GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-03753
A projekt tartalmának bemutatása:
A Kapitális Kft. pályázati projektet valósít meg a Széchenyi Plusz program Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz pályázata keretében. A vállalkozás a tevékenységének fejlesztésére 209,30 millió forint feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert.
A projekt célja a tevékenységhez szorosan kapcsolódó, technológiai megújulást és kapacitásbővítést eredményező új eszköz beszerzése. A projekt megvalósítási helyszíne Debrecenben, a Balmazújvárosi út 14. alatt található.
A projekt keretében beszerzésre kerül egy Heidelberg Speedmaster CX 104-4 íves ofszet nyomógép, mely a meglévő gépekhez képest jelentős többlettudással bír: B1-es formátumot kezel, automata ívberakóval, innovatív lemezcserélő rendszerrel, működés közben folyamatos monitoring funkciókkal rendelkezik. Az eszközbeszerzés mellett a vállalat informatikai rendszerében is fejlesztés kerül végrehajtásra egy felhő alapú kontrolling és döntéstámogató rendszer bevezetésével.
A fejlesztés eredményeként elérhető a partnerek magasabb színvonalú kiszolgálása, a vevői megelégedettség növelése. Az új eszköz beszerzésével a nyomdai folyamat gyorsabbá, pontosabbá és hatékonyabbá válik.
A projekt tervezett befejezési dátuma:
2022.12.31.
Copyright © 2023 Kapitális Nyomda. Minden jog fenntartva. 
Készítette az Activium