Rólunk
Szolgáltatásaink
Nyomdai szótár
Anyagleadás
Kapcsolat
Kapcsolat
 
Adatkezelési szabályzat

LUPÉ
Nagyító, amelyet nyomdászok
és megrendelők használnak
a passzer, a színalátöltés,
a moaré-mintázat, a rácspontok
és a színek ellenőrzésére.

Tudjon meg többet
a nyomdai szótárból!

 
 

 

RÓLUNK

Nyomdánk 1993-as megalapítása óta a fő célkitűzésünk, hogy minőségi nyomdaipari termékek előállításával, a legmagasabb színvonalú kiszolgálásban részesítsük partnereinket. Ügyfélközpontú szemléletmódunk biztosítja a problémamentes nyomdai folyamatokat, minőséget és megbízhatóságot nyújtva ügyfeleinknek.

Gyors és precíz megoldásaink, magas kvalitású nyomdai termékeink a hazai vizuális kultúra fejlődését hivatottak szolgálni. Mindezt teljes körű nyomdai kivitelezéssel biztosítjuk, tevékenységünk lefedi az íves ofszet technológia és a könyvgyártás teljes egészét.

Folyamatos innovációs törekvéseink eredményeként a közelmúltban - az Új Magyarország Program támogatásával - új nyomdacsarnokot építettünk és az előkészítő folyamat idejének lerövidítéséhez helyet biztosítottunk egy grafikai stúdiónak is.

Munkánk teljességét szolgálja továbbá az (2004-ban bevezetett) MSZ EN ISO 9001/2001 - es minőségirányítási rendszer, melynek kapcsán nem csak mi, de partnereink is egyszerűbben igazodhatnak el a nyomdai munkák összetettségében.

Támogatott projektjeink:
- TÁMOP 2.1.5-07/1
- GOP 2.1.1-09/A
- Új Széchenyi terv

 
     
 
   
Activium